Vă supunem atenției evenimentul online ”Resurse Educaționale Deschise” din data de 8.12.2021, începând cu ora 16,00

Stimați Parteneri CRED,

Echipa colegilor experți-creatori de Resurse Educaționale Deschise bifează o nouă și însemnată reușită în materie de obiective asumate, în cadrul proiectului nostru „Curriculum Relevant, Educație Deschisă pentru toți” - CRED.

O colecție complexă, compusă din 2.700 de Resurse Educaționale Deschise dezvoltate în cadrul proiectului, este în curs de publicare pe canalele YouTube EDUCRED.

Tocmai de aceea, pentru a disemina bunele practici educaționale și pentru a promova resursele realizate de colegii noștri, miercuri8 decembrie, orele 16:00-17:30, organizăm evenimentul „Resurse Educaționale Deschise pentru educație de calitate”.

Vă rugăm să ne sprijiniți cu promovarea evenimentului pe canalele dumneavoastră de comunicare, astfel încât Resursele Educaționale Deschise realizate în cadrul proiectului CRED să fie accesibile unui număr cât mai mare de cadre didactice din sistemul educațional preuniversitar românesc.

Astfel, vă rugăm să distribuiți textul de mai jos, fotografia din atașament și, totodată, link-ul paginii Facebook prin intermediul căreia se va face transmisiunea LIVE a evenimentului:

 

Proiectul  „Curriculum Relevant, Educație Deschisă pentru toți” - CRED organizează miercuri8 decembrie, orele 16:00-17:30, evenimentul online „Resurse Educaționale Deschise pentru educație de calitate”. Acesta este transmis LIVE pe pagina Facebook „Proiectul CRED” (click pentru acces) și pe pagina Facebook dedicată evenimentului „Resurse Educaționale Deschise: pentru educație de calitate” (click pentru acces)

Mai multe detalii sunt disponibile aici: https://tinyurl.com/42n7y8cv

Vă mulțumim și sperăm să fim și să ne vedem miercuri, online, cât mai mulți dintre noi, reprezentanții #TeamCRED!

Colegii din echipa CRED