Prelungire termen înscriere concurs național "Creatori de Educație"

Vă anunțăm, că s-a prelungit perioada de înscriere la Selecția Națională de bune practici „Creatori de Educație” - ediția II, până la data de 5 iulie 2020.

După cum știți deja, prin intermediul selecției „Creatori de Educație”, dascălilor le este oferită oportunitatea de a le fi recunoscute public munca, implicarea, creativitatea și capacitatea de inovare în activitatea de predare-învățare, dăruirea și profesionalismul.

La nivelul județului, avem astfel de profesori valoroși, care - prin activitatea desfășurată atât la clasă, cât și în „Școala de acasă” - contribuie la starea de bine a copiilor, ajutându-i totodată să își descopere potențialul maxim. Dascăli care merită să fie recunoscuți (și premiați) drept veritabili „Creatori de Educație”.

De aceea, vă invităm, stimați colegi, să vă implicați în procesul de recomandare a modelelor de bună practică educațională și să faceți propuneri concrete pe site-ul selecției, www.creatorideeducatie.ro, contribuind astfel la promovarea exemplelor pedagogice inspiraționale.

Vă prezentăm un sumar al celor mai importante momente din calendarul selecției:

  • 4 mai – 5 iulie 2020: înscrierea propunerilor de bune practici;
  • 6 iulie – 31 iulie 2020: validarea online privind condițiile de eligibilitate a propunerilor înscrise;
  • 1 august – 31 august 2020: selecția modelelor de bune practici.

 

Vă mulțumim și vă dorim succes în tot ceea ce întreprindeți.
Echipa CRED, județul Harghita